Dag 27 Yosemite - San Francisco
30 juli 2015 - San Francisco, California, Verenigde Staten
Volgens de routeplanner 3.30 uur rijden. Dat is bijna gelukt....de tol bij de baybridge vertraagde een beetje. Om 13.30 uur bij de Days inn (downtown) aangekomen, we mochten direct inchecken, fijn !
De plattegrond van Fred en Kathy mee en met de bus op weg. We gaan richting Unionstreet, waar we met de cablecar verder willen. Even pauze voor m'n handmadeburger bij de wipe outbar, lang leve de WiFi. Het huidige uitzicht zie je op de foto. Wordt vervolgd!
Bij de bushalte verwijst een vreemde vogel ons naar het visitorscentre, daar kopen we een muni 3 daagse, we kunnen 3 dagen rond crossen en na 3 kwartier kunnen we met de beroemde cablecar mee. Geweldige ervaring, vooral als hij de berg afgaat. Het is net of je in de achtbaan zit. Helemaal Aan het einde komen we bij Fishermanswarf en daar lopen we verder. Hier is het frisjes en ik ben blij met m'n vest. Nu dus een hapje eten en zo terug want de zon gaat onder en we krijgen de bibbers.'s avonds de broek aan, hemd trui en Fleecevest. Yes we gaan nog een keer en zien idd hotel Argonaut en de beroemde ijs en chocola. Er zijn hier trouwens voldoende truien testen te koop, elke winkel verkoopt ze hier. Om 24.00 uur liggen we eindelijk in bed.
Fred:30 juli 2015Jullie zijn nu op onze favoriete speeltuin aangekomen! Wij verblijven altijd bij het hotel de "Argonaut" in de Fishermans Wharf district. Je kan daar in het restaurant heerlijk eten! De cablecar-turn-table en de beroemde Ghirardelli Ice Cream and Chocola Shop zitten er direct achter.
Opa en oma:30 juli 2015Fijn gevoel dat jullie bij de beren weg zijn hier alles ok