Dag 33 Los Angeles, Venice Beach

4 augustus 2015 - Los Angeles, California, Verenigde Staten

Onze laatste volle dag !!! Omdat Air Berlin ons een dagje in THE USA laat, heb ik ons hotel in Culver city geannuleerd en 2 nachten motel 6 in De wijk Carson geboekt. We hebben hier geen ontbijt, maar ....aan de overkant zit de Ikea en volgens de recensies kun je hier ontbijten. Om 09.30 uur zijn we als eerste binnen. Het echte ontbijt voor $1.99 bestaat uit opgebakken aardappels, omelet en een worstje. Demi en Jack proberen dat, ik ga voor de cinnamom Rolls en Nick glundert bij de hotdogs( ik moet er niet aan denken) voor 7,98 zijn we klaar. De Rolls zijn zo zalig dat we nog een doos meenemen voor aan het strand. Om 10.10 uur zitten we al in de auto, op weg naar Venice Beach. Het is behoorlijk druk op de weg, ipv 20 min doen we er toch een uur over.
Eerst maar eens een wandeling over de bekende boardwalk, dan koffie en smoothies in een espressobar. Langs de kust zien we ook het skatepark, geweldig wat de jongens daar laten zien. Venice beach is iets wat je gezien moet hebben, maar eerlijk gezegd...wel een beetje vergane glorie. Op TV lijkt het toch heel anders dan in het echt.
Om 12 uur gaan we naar het strand met onze gehuurde stoel, parasol en 2 body boards.
Het waait lekker en de golven zijn hoog. Nick en Demi nemen de boards mee en gaan de zee in. Ik plof op m'n stoel, direct aan zee, met de voetjes in het water, zalig......
Vanaf hier richt ik mijn camera op de golven en schiet hier ruim 200 foto's, vooral als Nick en Demi langs suizen.
's Middags waait het zo hard dat de lifeguards in actie komen, de boot vaart heen en weer, de helikopter komt over en een prachtige dame in heus oranje badpak komt kletsnat voorbij, klik voor-en achterkant ligt ook vast!
We wilden eigenlijk aan het einde van de middag naar de westfieldmall, maar we zijn zo los gewaaid en zanderig, dat we dat morgenvroeg maar gaan doen.
We zwemmen nog even bij ons hotel en dan zit deze dag er ook op. Morgen om 15.00 uur inchecken. 17.55 uur vliegen en dan zijn we 6 augustus om 13.40 uur??? Weer in Düsseldorf.
Het was een geweldige vakantie en we zijn blij dat we dit in bijna 5 weken hebben gedaan. De route was perfect, eerst de warme dagen en nu wat koeler en relaxter aan zee.

1. Mirjam:
    6 augustus 2015
    Klinkt wederom goed! Ik ben ook erg benieuwd naar de rest van de foto's. Kan me voorstellen dat jullie hebben genoten met z'n vieren. Goede vlucht terug en tot over 2,5 week!