Dag 9 Page, Antelope Canyon
12 juli 2015 - Page, Arizona, Verenigde Staten
Vandaag gaan we eindelijk naar de Antelope Canyontour, deze had ik al 2 maanden geleden geboekt omdat de mooie tickets van 13.00 uur (trouwens de andere ook), snel weg zijn.
Om 12.30 verzamelen we, eerst een indianendans bekijken en daarna hobbelen we in jeeps naar de canyon. Het laatste stuk is het flink stuiteren! Onze gids Erwin gaat voorop en neemt ons, een groepje van 10 mee naar binnen.
We krijgen tips voor mooie foto's, geen flits, niet op het zonlicht concentreren anders wordt de foto overbelicht.
Ik had al van collega Coen gehoord dat je dicht in de buurt van de gids moest blijven en dat was idd zo, hij wees de plekjes aan en heeft zelfs meerdere foto's geschoten. Op de foto's zien je o.a. een hart, een beer en een drakenoog, verdere prachtige kleurschakeringen, zelf met een iPhone lukt dat. Ik ben reuzebenieuwd naar m'n canon foto's, dat komt straks thuis wel.
Dit had ik niet willen missen! Je bent ruim een uur binnen en je ziet werkelijk waar de mooiste kleuren.
Rondom 15.00 zijn we weer terug op onze kamer, zwemspullen gepakt en naar de Marina gegaan om te zwemmen. We parkeren onze auto op een grote parkeerplaats en klauteren langs de rotsen naar beneden, het water is heerlijk.......
Morgenvroeg gaan we op tijd weg want we willen een boot huren voor een halve dag, dus 6 uur op en 7 uur in de auto.